Concertagenda

• 11 november 2018
    De Doodendraad

Uitvoering:

Requiemmuziek ter nagedachtenis aan de ontelbare slachtoffers van WO II en in het bijzonder van De Doodendraad, de draadversperring die tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Duitse bezetters tussen Nederland en België werd aangelegd.

Delen uit Pizzetti's en Pitoni's requiemmissen worden afgewisseld met gregoriaanse gezangen en het in 2008 gecomponeerde Lux Aeterna van de Schotse componist James MacMillan, een componist die qua inspiratie dicht bij Pizzetti staat. In het midden van het hele plaatje staat Arvo Pärt's indrukwekkende orgelwerk Trivium, uitgevoerd door organist Ad van Sleuwen.

• 18 november 2018
    Music and Singing shall be my light

Uitvoering:

Gevarieerd programma met uiteenlopende liederen in verschillende stijlen, die allen tot uiting brengen wat muziek voor mensen kan betekenen en hoeveel plezier we beleven aan zingen. Uitgevoerd worden o.a. werken van Brahms, Palestrina, Monteverdi en Purcell.

• 22 december 2018
    Kerst met het Strijps

Uitvoeringen:

• Zaterdag 22 december 2018: Kerst met het Strijps
      Petruskerk Eindhoven
      aanvangstijd: 20.00u

Een sfeervol kerstconcert met bijdragen van dansers van het CKE.