Concertagenda

• 23-31 Maart 2019
    Boekenweek: thema 'De moeder de vrouw'

Het Strijps Kamerkoor wil tijdens de Boekenweek (23 t/m 31 maart) een kort programma ten uitvoer brengen in diverse bibliotheken en/of boekhandels in het land, rond het thema van de Boekenweek: 'De moeder de vrouw'.

Onderdeel van dit programma zal een compositie voor koor en solist zijn, genaamd 'De moeder de vrouw' op tekst van het gelijknamige gedicht van Martinus Nijhoff.
    Om deze compositie en diverse uitvoeringen te bekostigen willen we d.m.v. crowdfunding een bedrag van €1000,- inzamelen. In het volgende filmpje wordt dit toegelicht:

Wilt u ons voor dit project sponsoren?
    U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL 14 INGB 0005 1477 52 t.n.v. Strijps Kamerkoor onder vermelding van 'De moeder'.
    doel: €1000
    12% gefinancierd

m.m.v. sopraan Marjon Strijk

Uitvoeringen:

• Zondag 24 maart, aanvang 13:15u
      Bibliotheek Eindhoven (Emmasingel 22 - De Witte Dame)

Programma:
    Moeder (Brouwers/ tekst M. Vasalis)
    Wij groeten u, o Koningin (Brouwers/ tekst oude Marialied)
    De moeder de vrouw (Brouwers/ tekst Martinus Nijhoff)
    Mondelinge uitleg over de gedichten, de stukken en hun ontstaansgeschiedenis

• 19 mei 2019